Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

І знову дощ, і знову парасольки: якою буде погода Кривому Розі 1 травня

Тепла погода, здається, зовсім забула про Кривий Ріг. Сонечко не бажає з’являтися на небі. Йому, як і раніше заважають хмари. Тому парасольки треба держати поближче та обов’язково брати з собою, виходячи на вулицю.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровський РЦГМ та метеосайт Sinoptik, 30 квітня у Кривому Розі буде хмарна погода, часом невеликий дощ. Вітер північний силою 2,8 – 5,3 метра на секунду. Температура повітря коливатиметься від 7 до 14 градусів тепла.

За народним прогнозом 1 травня відзначається день святого Косми, єпископа Халкідонського. З цього дня вже можна висаджувати різні овочі. У давнину з цього приводу говорили: “Сій моркву і буряк на Кузьму”. У минулі часи вважалось, що якщо початок травня теплий, то в кінці обов’язково буде холодно, і навпаки. Це час ранніх гроз. На початку травня цвіте в’яз, аґрус, зеленіє чорна смородина.

Раніше Інформатор писав про гороскоп на 30 квітня для всіх знаків зодіаку та про те, що у Дніпропетровській області росте сторічна верба з цікавою “фігурою”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору