Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Армія рф атакувала житлові будинки Миколаєва: є загиблі та поранені

Ворог вночі, 27 квітня, вдарив по Миколаєву ракетами “Калібр”. Їх випустили з акваторії Чорного моря. Наразі відомо про 1 загиблого і 23 поранених мирних мешканців міста, серед яких дитина.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Голову МиколаївськоїОДА Віталія Кіма та на ОК «Південь».

Ворог випустив чотири ракети, спрямовані з використанням особливостей місцевості та змін траєкторії для ускладнення виявлення.

“Враховуючи, що ця високоточна зброя, яка працює за координатами наведення – очевидний факт терору мирного населення. Один приватний будинок зруйновано, інший високоточна, суттєвих руйнувань зазнала житлова багатоповерхівка та історична будівля. Пожежу оперативно ліквідували, триває розбір конструкцій”, – йдеться у повідомленні ОК «Південь».

Відомо, що одна людина загинула та 23 отримали поранення, серед них дитина. Внаслідок ракетних ударів зруйновано та суттєво пошкоджено приватні будинки, руйнувань зазнала житлова багатоповерхівка та історична будівля. Також через влучання боєприпасів та їх уламків виникло дві пожежі, які було оперативно ліквідовано підрозділами ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Раніше Інформатор повідомляв, що росіяни атакували Дніпропетровську область з літака. Також ми писали про загибель на фронті бійця з Кривого Рогу. 

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

 

 

 

Нагору