Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В Lifecell продовжують збільшувати ціни на тарифи – абоненти скаржаться

Під час повномасштабної війни чимало послуг в Україні зросли в ціні. Збільшують вартість тарифних планів і мобільні оператори. Зокрема, компанія Lifecell. 

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, на офіційній сторінці в соціальній мережі оператора з’являються скарги від абонентів, які обурені через подорожчання послуг. Один з таких абонентів поскаржився, що оператор дуже різко підіймає ціни.

За словами клієнта, в день, коли йому треба було оновити тариф, прийшло сповіщення про 150 гривень (щомісячна оплата послуг). Потім раптом ціна збільшилася до 225 гривень, а 150, за словами чоловіка, пішли “не ясно куди”.

Експерти Lifecell відповіли на цю скаргу. Вони пояснили, що зараз ціни збільшує не тільки Lifecell, але й інші компанії. Для цього, підкреслили спеціалісти, є дійсно важливі причини. При цьому оператори зацікавлені, щоб тарифи залишалися конкурентоспроможними та були вигідні для абонентів. У випадку якщо є фінансові питання, експерти Lifecell порадили звертатися через спеціальний чат-бот оператора.

Раніше Інформатор писав про те, що Київстар збільшив об’єм послуг для клієнтів старшого віку та вартість тарифу, та про те, що робити, якщо зникла мобільна мережа.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору