Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Київстар” збільшив об’єм послуг для клієнтів старшого віку і вартість тарифу

Компанія “Київстар” заявила про збільшення пакета послуг тарифу “Дзвінки для рідних”. При цьому з 1 травня він коштуватиме дорожче. Мова йде приблизно про 1% клієнтів.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на” Київстар”.

Як написано у повідомленні,  “абоненти старшого віку із тарифами “Дзвінки для батьків” 2020-2021 рр., отримають у пакеті послуг ще 100 хвилин на інші мережі та за кордон. Ці абоненти часто користуються дзвінками, і оновлення буде їм корисним, адже раніше дзвінки на інші мережі їм треба було оплачувати окремо”. Коштуватиме тариф не 75 гривень на місяць, як тепер, а 100.

Абоненти із тарифом “Київстар Родина” 2018 року отримають оновлену версію пакета із більшим обсягом послуг: 6000 Мб, 60 хвилин на інші мережі й безлім у мережі Київстар, 60 SMS за 100 грн/місяць.

Клієнти із цими пакетами щонайменше за 7 днів до змін отримають SMS із деталями про нові умови та актуальну вартість. Також вони можуть звернутися за безкоштовним номером 477*9 або зайти в додаток Мій Київстар, щоб отримати більше деталей.

У разі незгоди в абонентів завжди є можливість перейти на інший тариф.

Раніше Інформатор писав про те, як переключитися на іншого оператора, якщо зник мобільний зв’язок, та про те, що робити, якщо зникла мобільна мережа.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору