Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі чоловік намагався вкрасти з «Бруснички» сьомгу і віскі: що вирішив суд

Раніше судимий криворіжець, у лютому 2018 року вкрав мелючі тіла вагою 24 кілограми з підприємства «Північний ГЗК», але на виході його зупинила охорона. Потім повторно у серпні 2018 року чоловік знову намагався скоїти крадіжку і винести з магазину “Брусничка”, що в Тернівському районі, філе сьомги і пляшку віскі. Але горе-крадія зупинили працівники магазину. Вирок чоловіку винесли лише у квітні 2023 року.

Про це вказано в Єдиному реєстрі судових рішень, – передає Інформатор.

Обвинувачений повністю визнав свою винуватість у суді.

24 квітня 2023 року суд Тернівського району розглянув справу і за сукупністю злочинів, засудив чоловіка до 3 років позбавлення волі. Але обвинувачуваного звільнив від відбуття покарання із іспитовим строком на 1 рік 6 місяців, зобов’язавши його періодично з’являтися на реєстрацію до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти його про зміну місця проживання, без погодження з ним не виїжджати за межі України.

Раніше ми розповідали про вирок “ласуну” з Кривого Рогу, який вкрав з магазину шоколадки і сік. Також ми писали про чоловіка, який намагався винести з Епіцентру господарські товари під одягом.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору