Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Вбивця з Кривого Рогу вкрав в супермаркеті шоколадки та сік: як його покарав суд

Уродженець Кривого Рогу, раніший судимий за вбивство, крадіжку та шахрайство, на початку жовтня 2022 року знову скоїв правопорушення. Чоловік пограбував супермаркет у Вінницькій області. Рецидивіст викрав з магазину шоколадки, сік і тунець. З огляду на минулі правопорушення, 29 грудня 2022 року. суд призначив чоловіку покарання у вигляді позбавлення волі на 5 років.

Про це Інформатору стало відомо Єдиного державного реєстру судових рішень.

4 жовтня 2022 року, чоловік викрав із супермаркету «Грош – експрес» в смт. Вапнярка, Вінницької області, 38 шоколадок «Milka» і сік вишневий «Rich». Після чого чоловік підійшовши до вітрини холодильника і викрав консерву тунець.

Далі зловмисник заховав вкрадене у пакет та вийшов з супермаркету не розрахувавшись за вказаний товар.

Після того як криворіжець вийшов з магазину він пішов на вокзал, де через півтори години його затримали працівники поліції. За цей час він встиг з’їсти пів шоколадки та банку тунця, половиною шоколадки поділився з жінками.

В суді чоловік пояснив,що в нього померла мама,та щоб провести поховання позичив десять тисяч гривень. 4 жовтня 2022 року, проходячи біля магазину «Грош» він вирішив здійснити крадіжку, щоб викрадене продати та купити краплі в очі.

Враховуючи докази та сукупність попередніх обвинувачень суд визнав уродженця Кривого Рогу винним у вчиненні крадіжки та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк п’ять років.

Раніше ми повідомляли про новий порядок військового обліку в Україні.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору