Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В лікарні помер боєць і працівник «АрселорМіттал Кривий Ріг» Ігор Скрипнік

18 квітня від отриманих бойових поранень в лікарні імені Мечникова помер Ігор Скрипнік. У цивільному житті чоловік працював начальником зміни цеху металоконструкцій ЛМЗ на «АрселорМіттал Кривий Ріг». Боєць отримав смертельні поранення під час евакуації побратимів з поля бою.

Повідомляє Інформатор з посиланням на сторінку підприємства.

«Він був вимогливим як до себе, так і до колег. Як керівник міг так організувати роботу, що найскладніше завдання виконувалося швидко та якісно. Професіонал у роботі, цікава та світла людина. Ігор завжди був лідером, прикладом для нас усіх. З вересня 2022 року герой зі зброєю в руках на передовій захищав незалежність нашої країни. Він і на фронті був серед перших. Важкі поранення Ігор отримав під час евакуації важко поранених побратимів. На жаль, серце захисника зупинилося у лікарні. Але Ігор назавжди залишиться непереможним героєм для нас», – говорить Роман Удод, заступник начальника ЦМК з виробництва.

Без люблячого чоловіка та батька залишилися дружина та донька. Вічна шана та пам’ять Герою!

Раніше ми розповідали, що під Бахмутом загинув боєць ЗСУ і батько двох дітей з Дніпропетровської області. Писали, що під час ворожого артобстрілу загинув шахтар і батько двох дітей з Кривого Рогу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору