Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

McDonald’s відновив свою роботу в Дніпропетровській області: де відкрилися перші 5 ресторанів

Улюблена багатьма українцями мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s повертається в Україну. Закриті на початку повномасштабного вторгнення, вони із серпня минулого року почали відновлюватись. Спочатку поласувати гамбургерами та чизбургерами знову змогли мешканці столиці. Потім знайомий логотип з’явився у Одесі.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу компанії, 25 квітня у Дніпрі відновили роботу перші п’ять ресторанів мережі. Вони працюють у різних частинах міста

Заклади відкриті з 7:00 до 22:00 та дотримуватимуться розширених правил безпеки, за якими у разі оголошення повітряної тривоги команда швидко завершує всі виробничі процеси, видає оплачені замовлення й зачиняє заклад, аби гості та працівники могли пройти в укриття. Ресторани продовжать роботу орієнтовно через годину після скасування тривоги: цей час потрібен на включення і налаштування обладнання та для підготовки працівників до роботи.

Придбати страви можна в залі ресторану на касі або через термінали самообслуговування. Також працюватиме МакДрайв. А послуга McDelivery, яку забезпечують партнерські компанії з доставки Glovo та Bolt Food, стане доступною на початку травня.

Меню на початку буде скороченим і з часом повинно розширюватись.

Але це Дніпро. За спостереженнями криворіжців, у будівлі McDonald’s у Кривому Розі на 95-ому кварталі вже помічені відновлювальні роботи. Не виключено, що й криворізький заклад вже незабаром гостинно відкриє свої двері для любителів смачненько попоїсти.

Раніше Інформатор писав про те, що деякі дитячі садочки Кривого Рогу розпочали роботу у режимі експерементальних груп, та про те, що в Україні запускають вітроелектростанцію.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору