Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На війні загинув гітарист гурту SilverTown з Дніпропетровської області

17 квітня, на війні, захищаючи незалежність України, загинув боєць Андрій Касенюк з Кам’янського. Він був гітаристом гурту SilverTown. У Андрія залишилась дружина.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг за посиланням на Інформатор Дніпро.

Андрій Касенюк з позивним “Монах” ще у 2015-2016 роках боронив країну в Пісках, Авдіївці, Невельському й Красногорівці. Служив у 93-їй бригаді ЗСУ. Потрапив до артилерії. У 2016 році звільнився. З початку повномасштабного вторгнення росії захищав Україну в лавах Нацгвардії. Воював у Донецькій та Харківській областях. У 2022 році отримав поранення, коли евакуював пораненого побратима, та проходив лікування у Дніпрі. Потім знову встав на захист рідної Батьківщини до останніх днів.

“Він отримав смертельне поранення. Подробиць і деталей поки ми не знаємо. Сказати, що це важка втрата для кожного з нас, – це не сказати нічого! Він був чи не єдиним у колективі, хто з 15 років, коли потрапив на репетицію свого першого гурту PitStop, крізь усе життя і до останнього тримав той юнацький максималізм і ентузіазм, той дитячий вогонь в очах і безумовну віру в музичне майбутнє своє і свого гурту”, – написали учасники SilverTown.

У пам’ять про друга його колеги поділяться кліпом, який мав вийти на музичних каналах ще в лютому 2022 року, та випустять новий альбом. 6 із 10 треків вже готові і майже всі вони були написані та заранжеровані Андрієм.

Раніше Інформатор писав, що Біля Бахмута загинув працівник підприємства Рудомайн Роман Вовк. Писали, що під час ворожого артобстрілу загинув шахтар і батько двох дітей з Кривого Рогу та що від прямого влучання міни по позиції загинув доброволець з Кривого Рогу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

 

Нагору