Кривий Ріг До сайту

В боях за свободу України загнув шахтар з Кривого Рогу

8 квітня 2023 року в боях за свободу та незалежність України загинув шахтар, підривник дільниці №10 шахти «Тернівська» КЗРК Віталій Кошиль. Віталій служив молодшим сержантом, стрільцем-сапером 2-го відділення 3-го штурмового взводу штурмової роти військової частини Т0920. Дома у героя залишилися дружина та двоє донечок.

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства, Віталій Олександрович народився 24 грудня 1989 року у Кривому Розі.

 У 2017 році він закінчив Український політехнічний технікум, де опанував спеціальність «Підземна розробка корисних копалин». Зарекомендував себе як працьовитий, відповідальний і сумлінний робітник, який прагнув навчатися і досягати нових виробничих здобутків. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва шахти «Тернівська» і підприємства.

Реклама

22 березня 2022 року під час повномасштабної агресії рф проти України Віталія Кошиля було мобілізовано до лав ЗСУ. Він ніс службу молодшим сержантом військової частини Т0920. Понад усе мріяв, аби в нашій країні найшвидше запанував мир, адже мав люблячу родину, яка чекала його вдома цілим і неушкодженим.

На жаль, 8 квітня мужньо виконуючи свій військовий обов’язок, захищаючи свободу і незалежність України, він загинув в районі населеного пункту Хромове Донецької області.

Без чоловіка залишилася дружина Тетяна Валеріївна, без батька – доньки Анна та Ангеліна.

Реклама

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор писав про загибель добровольця з Кривого Рогу Костянтина Діденка та гірника рудника “Суха Балка” Миколи Крайнова.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Реклама

Альона Свірідова