Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Смачні залишки: готуємо яйця по-шотландськи

Наступив Великдень. Святкові столи ломляться від смаколиків. І хоча всі вже з’їли хоча б по одному крашеному яйцю, їсти їх далі чомусь не хочеться. А викидати свячені продукти є великим гріхом. Що робити?

Інформатор пропонує дещо незвичний, але дуже смачний рецепт яєць по-шотландськи. Як і звичайні варені яйця, їх зручно взяти на роботу на перекус чи з’їсти у дорозі.

Яйця по-шотландськи

Продукти

  • 6 варених яєць
  • сухарі для панірування
  • чорний перець
  • 500 г яловичого фаршу
  • 1 ст. л. гірчиці
  • 2 зуб. часнику
  • сіль, борошно, зелень.

Продукти

Змішати фарш, вичавлений часник, сіль, перець і гірчицю. Зробити з фаршу кульки по 120-130 грам. Загорнути яйця в ці кульки. Обкачати кульки в борошні, вмочити їх у збите яйце та обкачати в панірувальних сухарях. Посмажити кульки на пательні приблизно 3 хв з кожного боку. Викласти обсмажені кульки у форму, застеливши її фольгою. Випікати яйця 5 хвилин в духовці.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати шоколадну глазур для паски та фаршировані яйця “Курчата”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору