Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Гороскоп на 15 квітня: що обіцяють астрологи

Зіткнувшись із чужою агресією, бажано проігнорувати зухвалу поведінку неадекватних – чи надто емоційних – людей, інакше результати такого зіткнення можуть виявитися абсолютно непередбачуваними. День несприятливий для хвастощів та покупок – вони виявляться марною тратою грошей.

Не можна витрачати дорогоцінну енергію, якої сьогодні буде недостатньо для повноцінного існування, на сварки, суперечки та конфлікти, – радить Інформатор.

Овен 

Найкращий вибір заняття на сьогодні – хобі, якому ви присвячуєте весь вільний час: можна шити, в’язати, вишивати – головне, щоб руки були зайняті, а голова – вільною.

Телець 

Емоційно реагуючи на чужі – недоброзичливі – слова чи дії, ви нікому нічого не доведете, зате енергії втратите багато, тому краще ігнорувати ворожі випади.

Близнята

Найкращим засобом від поганого настрою, який переслідуватиме вас цього дня, стане горезвісне позитивне мислення: налаштуйтеся на гарне – і неприємності зникнуть начебто самі собою.

Рак 

Займатися домашніми справами, які ви запланували на цей день, краще наодинці – так ви не посваритеся з близькими, які весь час заважатимуть вам, і, що дуже важливо, все встигнете.

Лев 

День сприятливий для будь-якої інтелектуальної діяльності: можна вирішувати теоретичні професійні завдання, займатися літературною творчістю або читати навчальну чи наукову літературу.

Діва 

Рідкісний день, коли можна не звертати уваги на сни, ворожіння та знаки, які надилатиме Всесвіт: особливого сенсу вони в собі не несуть, тому не варто приймати їх близько до серця.

Терези 

Як правило, вам – через притаманну дипломатичність – вдається уникати конфліктів, але сьогодні обставини можуть буквально підштовхувати вас до них, проте постарайтеся не допустити їх.

Скорпіон 

Щоб позбавитися поганого настрою, який може докучати вам цього дня, достатньо завантажити себе роботою — благо, господарських справ і турбот сьогодні буде достатньо.

Стрілець

Таке явище, як пристріт, поки що ніхто не скасовував, тому не варто розповідати про приємні зміни у своєму житті стороннім – особливо негативно налаштованим до вас – людям.

Козоріг 

Велика ймовірність того, що хтось із оточуючих – можливо навіть близьких – людей свідомо виводитиме вас на сплеск негативних емоцій: постарайтеся стриматися і бурхливо не реагувати.

Водолій

День сприятливий для робіт вдома, благо, на календарі вихідний – усі заняття, які ви досі з різних причин відкладали на потім, виявляться легкими, приємними та успішними.

Риби

Зірки закликають вас бути терплячими та поблажливими до себе, прощаючи властиві вам маленькі слабкості та пов’язані з ними помилки, від яких ніхто в нашому світі не застрахований.

Раніше ми розповідали, як у Кривому Розі провести Великодні свята. Писали, що у Кривому Розі планується благодійний концерт на підтримку ЗСУ та що у Кривому Розі зацвіли сакури та магнолії.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору