Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

70-річний криворіжець пробіг напівмарафон у Польщі

Бігун з Кривого Рогу Олег Сидоренко має за плечима кілька десятків років участі в змаганнях у межах України. Чоловіку 70-років і він взяв участь у Чемпіонаті світу для ветеранів-легкоатлетів у Польщі. Досвідчений спортсмен пробіг за 1 год. 49 хв.

Повідомляє Інформатор з посиланням на прес-службу Метінвесту.

Сімдесятирічний інгульчанин виступив у складі української команди ветеранів легкої атлетики у Польщі.

На житломасиві Інгулець Олега Сидоренка знають як людину закохану у спорт. Довгі роки він працював тренером з греко-римської боротьби і виховав не одне покоління вправних борців. А ще Олег Олександрович має давню пристрасть до бігу. Десятки років поспіль він брав участь у різноманітних змаганнях серед бігунів на рівні країни. Щоправда, за межі держави дотепер йому не доводилося виїжджати. Та мрія така у досвідченого атлета була давно.

“Мої товариші по бігу давно заохочували мене вийти на міжнародний рівень. Та все якось не було можливості. А цього року я від них дізнався про Чемпіонат світу для легкоатлетів-ветеранів, який планували провести у Польщі. Подумав, що це оптимальний варіант через не надто далеку відстань. Вирішив звернутися за підтримкою на рідний Інгулецький ГЗК. Було приємно, що керівництво і профспілковий комітет з розумінням поставилися до мого прохання та допомогли здійснитися мрії”, – ділиться Олег Сидоренко.

Раніше Інформатор розповідав про криворіжанку, яка у свої 100-років сідає на шпагат. Також ми писали, що у Кривому Розі готується команда на чемпіонат “Ігор нескорених”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору