Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Криворізька команда «Нескорених» готується до відбору «Invictus Games»

Цього року «Ігри нескорених» пройдуть у вересні в Німеччині. На базі криворізьких ДЮСШ тренується місцева команда «Нескорених». Спортсмени готуються до відбору на Всеукраїнські змагання «Invictus Games», що проходитимуть у Львові з 28 по 30 квітня.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Раду оборони міста.

Криворіжці точно мають сталевий характер. Але все ж таки головною метою ігор є фізична та психологічна реабілітація учасників.

«Захоплююся силою волі наших Нескорених героїв. У кожного із бійців непростий життєвий шлях. Вони стали на захист рідної країни та міста, з честю виконували військовий обов’язок і зараз на власному прикладі доводять, що немає нічого неможливого», – пише Олександр Вілкул.

Ігри нескорених — міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі. В іграх, заснованих принцом Гаррі, беруть участь поранені військовослужбовці та пов’язані з ними ветерани у таких видах спорту як баскетбол на візках, волейбол сидячи і веслування в залі.

Команда по волейболу

“Нескорені” готуються до змагань

Раніше Інформатор розповідав про криворіжця, який здобув “срібло” в “Іграх Нескорених-2022”. Також ми писали, що в Україні з’являться автошколи для людей з інвалідністю.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору