Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Які прем’єри фільмів з’явилися у кінотеатрах Кривого Рогу

У Кривому Розі йдуть дощі. Погода не дає насолодитися прогулянками. Для того, щоб провести цікаві вихідні з рідними, можна сходити до кінотеатрів нашого міста та обрати цікавий фільм чи яскравий мультик для перегляду.

Кіноманам Інформатор розповість, які цікавинки показують у кінотеатрах Кривого Рогу.

Ренфілд

Ренфілд, вірний слуга графа Дракули, намагається розсудитись у Новому Орлеані. Він хоче позбавитися влади вампіра, але господаря це не влаштовує.

Моє прекрасне нещастя

Еббі – загадкова і недоступна першокурсниця, яка бажає втекти від свого минулого. Тревіс — бунтар та чемпіон підпільних боїв, який не вірить у кохання. Втілюючи все, від чого Еббі варто триматися подалі, Тревіс пропонує парі: якщо він виграє наступний поєдинок, вона проведе місяць з ним. Однак він і не здогадується, що у них набагато більше спільного.

Супербрати Маріо

Екранізація серії популярних відеоігор компанії Nintendo, що розповідають про пригоди сміливих та кумедних водопровідників.

Підземелля драконів: честь злодіїв

Чарівний злодій та група неймовірних авантюристів взялися за грандіозне пограбування, щоб повернути втрачену реліквію, але все йде не так, коли вони стикаються з невірними людьми.

Залишилось 6 днів до закінчення показу деяких фільмів:

Ейр

Історія про Сонні Ваккаро – менеджера зі спортивного маркетингу. Він найбільш відомий за свою роботу в Nike, де він підписав контракт з Майклом Джорданом на свою першу угоду з кросівками.

Мавка

Безмежні українські ліси з давніх-давен приховують безліч таємниць і загадок. Тут, серед столітніх дерев, живуть незвичайні міфічні істоти, а серед них – Мавка, Душа і новообрана Берегиня Лісу. Її головне покликання – захищати Ліс та його головний скарб – Джерело життя – від будь-яких зазіхань людей. Лукаш – звичайний сільський хлопець з рідкісним музикальним талантом, який він повністю вкладає у гру на сопілці. Лукаш мріє все своє життя присвятити музиці. Саме завдяки їй і відбувається неймовірне: Мавка і Лукаш зустрічаються і закохуються одне в одного. Та разом з тим Мавка опиняється перед складним вибором: кохання чи її обов’язок перед Лісом.

Та ще багато чого цікавого можна подивитися у кінотеатрах! Переходьте на сайт та дивіться  MULTIPLEX або на сайті olimpkino.ua

Раніше ми розповідали, що у мережі з’явився анонс серіалу про Гаррі Поттера. Також писали про гороскоп на сьогодні та про благодійний концерт у Кривому Розі

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору