Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Близнюкам – подорож, Дівам – нові можливості: гороскоп на 13 квітня 

Сьогоднішній прогноз особливо зацікавить останні чотири знаки зодіаку – Стрільця, Козорога, Водолія та Риб. Цих знаків завтра чекають важливі зміни, що потребуватимуть від них рішучості, творчості та уваги до деталей.

Астрологічний прогноз на завтра підкаже, кому варто приділити час сім’ї і не відволікатися на роботу, – пише Інформатор.

Овен

Ваш рівень фізичної та розумової енергії високий. Можливо, останнім часом ви зловживали їжею та напоями, тому ви могли проводити більшу частину дня в тренажерному залі. Візьміть з собою хорошу книгу для читання в сауні, тому що вам також знадобиться розумова стимуляція. Наприкінці дня ви почуватиметесь добре і будете готові побалувати себе ще трохи!

Телець

Спогад, сон, бачення або медитація можуть викликати приплив духовної енергії. В результаті ви можете записати свій досвід, щоб не забути його. Постарайтеся не зациклюватися на цьому занадто сильно. Зараз не час бути затворником! Процес не зупиниться. Осяяння повинні продовжувати надходити. Продовжуйте навчання та медитацію, і ви будете рости нескінченно.

Близнюки

Повідомлення від друга може зробити ваш день кращим. Хороші новини можуть бути пов’язані з подорожами, грошима або любовними стосунками. Також може бути інтелектуальне питання, яке ви не можете дочекатися, щоб вивчити, можливо, з метою написання чи викладання. Подорож, пов’язана з освітою, може бути найближчим часом, можливо, з друзями. Напружений і стимулюючий день, безумовно, попереду.

Рак

Планетарна енергія залишає вас у споглядальному настрої. Останнім часом перед вами відкрилося безліч різних можливостей, і ви намагаєтеся з’ясувати, яка з них найбільш доречна зараз. Іноді краще дозволити речам крутитися у вашій підсвідомості якийсь час, і це може бути один з таких випадків. Забудьте про це зараз і отримуйте задоволення.

Лев

Розмови про подорожі в далекі і екзотичні місця можуть виникнути на зборах сім’ї та друзів. Деякі розмови – це чиста фантазія, але серед вас є кілька людей, які дійсно серйозно ставляться до своїх планів. Плануєте поїхати ненадовго? Якщо це так, ви можете послухати, що говорять ваші друзі. Звичайно, було б весело, якби ви всі поїхали разом!

Діва

Питання кар’єри можуть бути відкладені на кілька днів, але ваше професійне майбутнє, ймовірно, не буде далеко від ваших думок, навіть у розпал часу, проведеного з родиною та друзями. Ви хочете поліпшити своє фінансове становище, і перед вами відкрилася низка можливостей. Не думайте про них занадто багато зараз. Ви не хочете нехтувати своїми близькими. Відпочиньте і насолоджуйтесь їхньою компанією сьогодні.

Терези

За останні кілька днів до вас прийшло стільки захоплюючих ідей, що голова йде обертом. Дещо з того, що ви почули, може бути настільки радикальним, що знадобиться час, щоб зрозуміти це. Ви також можете увічнити свої думки, можливо, зробивши кілька нотаток або написавши статтю. Перегляд телевізора може відволікти вас від усього цього і допомогти трохи розслабитися.

Скорпіон

Може відбутися глибока інтимна розмова між вами і вашим романтичним партнером. Якщо це випадкові стосунки, їх може раптом стати більше. Якщо ви залучені, але не віддані справі, ви можете досягти взаєморозуміння. Якщо ви вже заручені, може навіть початися розмова про шлюб. Кінцевим результатом цієї розмови має бути щастя для вас обох. Святкуйте сьогодні ввечері вдома.

Стрілець

Сьогодні вранці ви можете прокинутися з безліччю нових надихаючих ідей. Якщо ви займаєтеся творчістю будь-якого роду, вам захочеться записати ці ідеї, а також можливості донести їх до решти світу. Це може бути музика, живопис, письмо або будь-який вид мистецтва. Не дивуйтеся, якщо ваш стиль трохи зміниться. Принаймні, це демонструє універсальність!

Козеріг

Сьогодні потрібно зробити кілька додаткових справ по дому. Потрібно написати ще кілька листів, поприбирати і, можливо, ви все ще хочете трохи прикрасити це місце. Ваш настрій дуже позитивний, і ви повинні швидко виконувати ці завдання з невеликими витратами енергії. У вас буде достатньо часу для спілкування ввечері.

Водолій

Діти можуть стати частиною вашого дня, Водолії. Ви можете відвідати вечірку для дітей або зустріч, в якій вони беруть участь. У якийсь момент ви навіть можете розповісти їм історію. Ймовірно, це буде так само весело для вас, як і для вашої аудиторії, яка, швидше за все, буде дуже вдячна. Не бійтеся трохи експериментувати – їм сподобається!

Риби

Книги, які ви, можливо, отримали в подарунок, можуть змусити вас сьогодні глибоко замислитися над духовними чи філософськими питаннями. Ваш розум працює швидше, ніж зазвичай, тому ви, ймовірно, можете вловити деякі досить складні ідеї. Ваша практична сторона може викликати сумніви щодо застосовності того, що ви вивчаєте, але не турбуйтеся про це. Це повинно стати ясно для вас врешті-решт.

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі прикрасили дерева сотнями писанок. Писали і про те, що у Кривому Розі планується благодійний концерт на підтримку ЗСУ, та що у квітні Землю накриють потужні магнітні бурі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору