Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Великодня закуска: готуємо фаршировані яйця з копченим лососем

Фаршировані яйця з копченим лососем — універсальна холодна закуска, яка готується всього пів години. Окрім основних інгредієнтів, вам знадобляться вершковий сир, майонез, гірчиця і спеції.

За кілька кроків ви отримаєте розкішну страву, яка прикрасить великодній стіл, пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • Яйця – 6 шт.
  • Лосось копчений – 100 г
  • Вершковий сир – 60 г
  • Майонез – 20 г
  • Гірчиця – 5 г
  • Лимон, сік – 10 г
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Кріп – за смаком

Спосіб приготування:

Яйця зваріть круто протягом 10 хвилин. Охолодіть, очистьте і розріжте навпіл. Акуратно дістаньте жовтки.

60 г філе лосося наріжте кубиками, а 40 г наріжте тонкими слайсами. Кріп помийте, обсушіть і подрібніть. У чашу блендера покладіть кубики риби, жовтки, вершковий сир, майонез, гірчицю, кріп і лимонний сік. Посоліть, поперчіть і перебийте до однорідної маси.

Перекладіть масу у кондитерський мішок і відсадіть її у кожну половинку білків. Прикрасьте фаршировані яйця слайсами риби і гілочками кропу.

Раніше ми розповідали, як приготувати закарпатську шпундру. Також писали, як приготувати шоколадну глазур для паски та як приготувати з дітьми фаршировані яйця “Курчата”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору