Фаршировані яйця з копченим лососем — універсальна холодна закуска, яка готується всього пів години. Окрім основних інгредієнтів, вам знадобляться вершковий сир, майонез, гірчиця і спеції.
За кілька кроків ви отримаєте розкішну страву, яка прикрасить великодній стіл, пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Яйця – 6 шт.
- Лосось копчений – 100 г
- Вершковий сир – 60 г
- Майонез – 20 г
- Гірчиця – 5 г
- Лимон, сік – 10 г
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Кріп – за смаком
Спосіб приготування:
Яйця зваріть круто протягом 10 хвилин. Охолодіть, очистьте і розріжте навпіл. Акуратно дістаньте жовтки.
60 г філе лосося наріжте кубиками, а 40 г наріжте тонкими слайсами. Кріп помийте, обсушіть і подрібніть. У чашу блендера покладіть кубики риби, жовтки, вершковий сир, майонез, гірчицю, кріп і лимонний сік. Посоліть, поперчіть і перебийте до однорідної маси.
Перекладіть масу у кондитерський мішок і відсадіть її у кожну половинку білків. Прикрасьте фаршировані яйця слайсами риби і гілочками кропу.
Раніше ми розповідали, як приготувати закарпатську шпундру. Також писали, як приготувати шоколадну глазур для паски та як приготувати з дітьми фаршировані яйця “Курчата”.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок