Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Стало відомо про смерть на фронті ветерана АТО з Кривого Рогу, який вважався безвісти зниклим

З 2 квітня 2023 року захисник Владислав Кучма вважався зниклим безвісти під час виконання бойового завдання. Але 13 квітня стало відомо, що криворіжець загинув в бою під Бахмутом. Владислав працював гірником на підприємстві “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на сторінку підприємства.

Владислав Кучма приєднався до лав ЗСУ у травні 2022 року. З 20 років Владислав працював у шахтоуправлінні “АрселорМіттал Кривий Ріг” гірником очисного забою.

“Завзятий, ініціативний, щирий та відкритий. Він ніколи не був байдужим. Відважний та рішучий… Він ніколи не шукав легких шляхів, завжди був готовий до виконання складної шахтарської роботи. Владислав був надзвичайно вимогливий до себе, відповідальний та готовий рухатися вперед, освоювати нові горизонти у всіх сенсах. А ще він був справжнім патріотом, який без вагань став на захист країни. Тим більше, що він вже мав бойовий досвід, був учасником АТО. Ми втратили героя, людину з великої літери. Але про його подвиг ніколи не забудемо, просто не маємо права на це”, – таким згадують його колеги.

Висловлюємо щирі співчуття родині та друзям загиблого захисника.

Раніше Інформатор повідомляв про загибель бійця 129-ї ТрО з Кривого Рогу. Також ми писали про смерть від ворожого обстрілу працівника “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору