Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На війні загинув снайпер з підприємства “АрселорМиттал Кривий Ріг”

19 березня, на Запоріжжі загинув стрілець-снайпер механізованого взводу Руслан Опалатенко. До призову на військову службу, він працював провідним геодезистом відділу інжинірингу на “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Як розповів головний інженер проєктів департаменту стратегічних проєктів «АрселорМіттал Кривий Ріг» Андрій Бабенко, Руслан Опалатенко був справжнім патріотом, доброю, працьовитою, позитивною людиною. «Він доброзичливо усміхався людям та заряджав своїм позитивом, – говорить Андрій Бабенко. – Завжди був готовий прийти на допомогу. Надійний друг та завзятий інтелектуал, Руслан постійно розвивався, був лідером і першим опановував новітні технології та устаткування. У нього було безліч ідей як працювати швидко, якісно та ефективно. Мав величезний потенціал для кар’єрного розвитку на підприємстві. Руслан охоче брався за найважчі, найвідповідальніші задачі проєктів і відмінно втілював їх у життя. Він керував геодезичними роботами під час будівництва коксових батарей 5 і 6, брав участь у будівництві машин безперервного лиття заготовок 2 і 3, супроводжував підготовчі роботи до будівництва нової фабрики огрудкування, які були перервані повномасштабним вторгненням агресорів. Це величезна непоправна втрата для всіх нас».

Раніше ми розповідали, що загинув під Бахмутом загинув санітар-стрілець з Криворізького району. Писали, що мешканці смт Радушне попрощаються із загиблим у бою за свободу України Євгеном Мартишко та що у Бахмутському напрямку загинув 21-річний командир одного з підрозділів ЗСУ родом з Дніпропетровської області.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору