Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканець Дніпропетровської області вкрав автомобіль військовослужбовця та перепродав його

У Дніпропетровській області військовослужбовець залишив у дворі свій автомобіль. Через тиждень, повернувшись додому, чоловік не знайшов його. Як виявилося, авто вкрали. Власник звернувся до поліції.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, того ж дня працівники кримінальної поліції Новомосковського районного відділу поліції почали відпрацювання міста та в одному з приватних домоволодінь виявили схожий за описами автомобіль. В ході подальших заходів поліцейські встановили особу викрадача – ним виявився 30- річний місцевий мешканець. За допомогою тросу він відігнав автівку з двору багатоповерхівки та потім перепродав.

Поліцейські вилучили автомобіль до Новомосковського районного відділу поліції для подальшої передачі власнику.

Після отримання необхідних результатів експертизи буде прийнято рішення про вручення чоловіку повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Раніше Інформатор писав про 45-річного чоловіка, який займався крадіжками із автомобілів містян та про те, що у Кривому Розі місцевий мешканець займався крадіжками з автомобілів містян.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору