Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“20 млн гривень на рекламу лікарень у Дніпропетровській області”, – коментар Миколи Лукашука

30 березня в мережі зʼявилася інформація про те, що обласною радою на останній сесії було виділено 20 мільйонів гривень на рекламу лікарень у вигляді бордів і матеріалів на сайтах. Ця інформація не відповідає дійсності.

Прокоментував голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, – пише Інформатор.

На початку лютого 2023 року в Дніпропетровській обласній раді дійсно пройшла чергова сесія. Однак на цій сесії питання виділення 20 мільйонів гривень на виготовлення, розміщення та демонстрування інформаційної продукції (соціальної реклами) не розглядалося. За виділення 20 млн на якусь рекламу лікарень депутатський корпус не голосував. Бо такого пункту в порядку денному просто не існувало.

Жодних змін до діючої програми «Здоров’я населення Дніпропетровщини на 2020-2024 роки» щодо реклами не вносилося. Вони не розглядалися і на засіданні постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, дитинства та материнства, яке відбулось напередодні пленарного засідання. В програмі немає такого заходу, як виготовлення, розміщення та демонстрування інформаційної продукції (соціальної реклами).

Раніше Інформатор повідомляв про шахраїв, які замість висадки дерев привласнювали кошти собі. Також ми писали про нечесних медиків, які продавали пацієнтам ліки, що надходили безкоштовно.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору