Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Українці просять не забороняти Тік-Ток: чим аргументують

В Україні не припиняються суперечки відносно існування мережі обміну відеофайлами Тік-Ток. 24 березня на сайті офісу Президента України з’явилася петиція відносно її заборони. Вже 30 березня прихильники Тік-Току оприлюднили зустрічну петицію, якою вимагають цю мережу не забороняти. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Офіс Президента України, автор документа Олександра Кисельська аргументує вимогу так: “Якщо зайти в Інстаграм і написати там “Ukraine”, або “Україна”, то там висвічуються тільки популярні блогери України, де у них усе добре. І, коли іноземці будуть дивитися на, те, що публікують наші блогери, то вони будуть думати; “А, яка там війна?”. А в Тік -Тоці усе навпаки, там показують правду, що відбувається в Україні. До речі, якщо буде заборона Тік Току в Україні, це буде плювок в обличчя “vyhovatel_z_humorom”, яка знімала відео з окупованого Херсону і піддавалася небезпеці, коли росіяни можуть у будь-який момент її вбити”.

Раніше Інформатор писав про те, що українці просять перейменувати росію у Московію та про те, що українці просять ввести обов’язкову сексуальну освіту.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору