Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Ніч у Дніпропетровській області була тихою

Ніч проти 29 березня у Дніпропетровській області була тихою. Проте розслаблятися не можна. Вірогідність ворожих ударів по території регіону залишається.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровську ОВА, спокійна ніч і мирний ранок – така ситуація у Дніпропетровській області. В усіх наших громадах було тихо.

За даними Ради оборони Кривого Рогу, у Криворізькому та Нікопольському районах нашої області – обстрілів не було. Вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно.

Лише у Нікопольському районі ситуація напружена. Як попередив напередодні голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко: “На протилежному березі водосховища дещо відбувається. Окупанти, з їх слів, готуються до приїзду команди з МАГАТЕ, одночасно розповідаючи про можливі провокації з боку Сил оборони України…

Прошу жителів прибережних територій найближчим тижнем за можливості уникати перебування на відкритих місцях та дослухатись про попередження про артилерійські обстріли. Аналогічне попередження буде актуальним для земляків, що знаходяться на протилежному, тимчасово окупованому березі водосховища”.

Раніше Інформатор писав про те, як у Дніпропетровській області минула ніч проти 28 березня та про те, що Дніпропетровська область потрапила у ТОП-5 по реєстрації шлюбів минулим літом.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору