Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Гороскоп на 30 березня: Тельцю – приваблива пропозиція, Раку – гроші

Експерти по зірках в своєму астрологічному прогнозі на 30 березня показали, що готують зірки всім представникам зодіакального кола на четвер.

Астрологічний прогноз на завтра підкаже, кому необхідно багато працювати, а кому відправитися на відпочинок, – пише Інформатор.

Овен

Можливо, ви зараз дуже зайняті. Сьогодні можуть з’явитися запрошення на великі вечірки, невеликі зустрічі з близькими друзями і інтимний вечір з романтичним партнером. Будьте вибагливі до тих, кого Ви приймаєте в життя. Зосередьтеся на тому, щоб бачити людей, які поділяють ваші інтереси. Це може принести вам нових друзів, а також можливості розширити свій кругозір. Романтика зараз буде чудовою.

Телець

Ви можете отримати нові пропозиції. Може буде підвищення вашої поточної роботи або робота, яку ви можете виконувати самостійно, наприклад, на волонтерській основі. Як би там не було, ви, мабуть, знайдете цю пропозицію захоплюючою. Можливо, Вам навіть не терпиться приступити.

Близнюки

Якщо у вас немає романтичних стосунків, прогулянка може привести цікаву нову людину у ваше життя. Ця зустріч може призвести або не призвести до чогось тривалого, але вам все одно сподобається! Якщо ви зараз залучені у відносини, випадкова прогулянка з вашим партнером може призвести до інтимних розмов, які зблизять вас двох.

Рак

Гроші, які ви, можливо, сподівалися використати для покращення умов життя чи роботи, можуть раптом прийти до вас. Ідеї про те, як змусити їх працювати найбільш ефективним і задовольняючим чином, можуть швидко прийти вам в голову. Ви, мабуть, захочете записати все, ретельно продумати свої варіанти, а потім вибрати ті, які найкраще відповідають вашим потребам.

Лев

Коли ви сьогодні будете виконувати доручення, перевірте дошки оголошень у місцевих компаніях. Можливо, ви прагнули пригод і мріяли піти від усього цього. Нові події, люди та підприємства, які вам сподобаються, можуть увійти у ваше життя. Ви також можете виявити групу, яка поділяє Ваші інтереси.

Діва

Нова інформація збудить вашу уяву і спонукає почати новий художній або творчий проект. Історії, картинки, Абстрактні концепції — все це може зібратися у вашій голові і сформувати натхненну ідею, яка може змінити ваше життя. Запишіть свої думки і подивіться, куди все це вас веде. Ви можете бути здивовані тим, що ви робите.

Терези

Пригоди – це слово нового дня. Велика кількість фізичної та розумової енергії, а також ентузіазм можуть призвести до досягнення цілей, які інші вважають занадто ризикованими або нереальними. Не дозволяйте їхній думці зупинити вас. Після об’єктивної оцінки кожної ідеї, якщо ви все ще вірите, що хочете спробувати, почніть серйозно її вивчати. Люди, ймовірно, втілили в життя більш дивні мрії, ніж ця!

Скорпіон

Нові кар’єрні цілі можуть прийти до вас, відкриваючи можливості, які ви, можливо, не розглядали. Це може бути дуже захоплююче. Це може навіть привести до здійснення дитячих мрій, від яких ви давно відмовилися. Вони можуть включати мистецтво, сучасні технології або обидва. Єдиним недоліком є те, що ви можете занадто багато працювати і втомлюватися.

Стрілець

Сьогодні з телебачення або Інтернету може надходити цікава нова інформація, що відкриває нові освітні можливості. Можливість встановити контакт і, можливо, відвідати нових друзів в інших країнах може привернути вашу увагу. Ви, мабуть, знайдете це дуже захоплюючим, Стрілець, і відразу ж почнете будувати плани. Це нормально, але будьте обережні і враховуйте всі непередбачені обставини. Будьте практичні та об’єктивні.

Козеріг

Раптовий приплив фізичної енергії та рішучості може призвести до додаткового доходу для Вас. Ймовірно, це пов’язано з несподіваною можливістю виконати якусь додаткову роботу, яка виходить за рамки вашої звичайної зайнятості. Також це може бути давно прострочена оплата за минулу роботу. Ви також можете отримати певне визнання за добре виконану роботу, що ще більше розпалить ваш ентузіазм.

Водолій

Друзі або група, з якою ви пов’язані, можуть запропонувати поїздку. Це може здатися великою пригодою, Водолій, тому ви, мабуть, підете на це. Ви, мабуть, чудово проведете час. За час відсутності ви можете завести нових друзів або навіть закохатися. Невелика перерва може розпалити ваш ентузіазм щодо кар’єри чи можливості навчання, коли ви повернетесь. Дійте!

Риби

Можливо, Вам буде надана можливість виконати додаткову роботу, яка виходить за рамки вашої звичайної роботи. Беріть її. Ви можете не тільки заробити додаткові гроші, але і відкрити нові двері, які розширять ваш професійний кругозір. Єдина небезпека полягає в тому, що ви можете занадто багато працювати і втомлюватися. Деякий час це нормально, але не перетворюйте це на звичку. Вам потрібно берегти сили.

Раніше ми розповідали, що у Покровському районі Кривого Рогу 10 квітня не буде води. Писали, у який день у 2023 році відзначають Гробки, та як поминати родичів та що у Дніпропетровську область масово мігрують дикі тварини.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору