Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Рибам треба відпочити, а Козерогам бути обережними: гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

28 березня 2023 року – 7-ий місячний день. Символ дня – “Роза вітрів”. У такий період компроміси мало результативні й небажані. Взагалі, перш ніж щось сказати цього дня, треба гарненько подумати. Потрібно стежити за своєю мовою, уникати лайок і звільнятися від слів-паразитів.

Що ж до конкретних знаків зодіаку, то Інформатор радить їм наступне

Овни

Овни, не втрачайте пильності та будьте більш уважними у стосунках зі своїм партнером. Так само не варто розслаблятися і в бізнесі.

Тільці

Овни, не втрачайте пильності та будьте більш уважними у стосунках зі своїм партнером. Так само не варто розслаблятися і бізнесі.

Близнюки

Близнюки, вам доведеться поставити собі запитання, яке може змінити ваше життя. Не жениться за простими рішеннями, адже на даному етапі для вас не існує.

Раки

Раки, скористайтеся наданою вам можливістю та рухайтеся кар’єрними сходами. Не відмовляйтеся від додаткових замовлень або завдань.

Леви

Леви, у вас немає можливості змінити свій вибір. Однак, у вас вистачає часу, щоб його зробити. Будьте уважними та не піддавайтеся почуттям

Діви

Діви, ви відчуваєте тиск від свого партнера, і вам це не подобається. Краще розібратися в усьому на початку вашого шляху, ніж затягувати проблему.

Терези

Терези, ви можете отримати інформацію, яка суттєво змінить ваше ставлення до ситуації. Намагайтеся нікого не засуджувати та пильнувати лише за собою.

Скорпіони

Скорпіони, від вас вимагатимуть набагато більше, ніж ви можете дати, і це поставить вас у повний ступор. Необхідно зібратися з силами та дати відсіч.

Стрільці

Залишайтеся впевненими та рішучими, але не забувайте про себе та свої потреби. І пам’ятайте, що кожен день – новий шанс для зростання і самовдосконалення.

Козероги

Намагайтеся не надто думати про останні проблеми і просто робіть те, що вважаєте правильним. Будьте обережні при спілкуванні з колегами і близькими людьми, не піддавайтеся на провокації.

Водолії

Водолії, намагайтеся з розумінням поставитися до ситуації свого партнера, інакше ваші взаємини дадуть солідну тріщину.

Риби

27 березня не приймайте поспішних рішень. Відпочиньте і зробіть щось, що вам дійсно подобається, щоб збалансувати свої емоції та почуття.

Раніше Інформатор писав про те, як виглядає старовинна водопропускна труба у Кривому Розі та про те, що мешканці Дніпропетровської області можуть побачити Зодіакальне світло.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору