Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Тільцям робити покупки, а Ракам залишатися спокійними: гороскоп на 27 березня

27 березня – 7-ьомий день місячного календаря. Це один із найвдаліших для роботи та бізнесу, хоча, слід зазначити, що й провокаційний. Слова як ніколи набувають магічної сили. Вся навколишня природа дуже чуйно відгукується кожне слово, навіть випадково упущене. Можливо, що все сказане втілиться в життя: і добре, і погане, а всі побажання вголос собі та оточуючим здійсняться.

Що ж до конкретних знаків зодіаку, то Інформатор радить їм наступне

Овен

Всі невеликі проблеми Овнам краще поки що не вирішувати і залишити поза увагою. Це найкращий спосіб зберегти удачу та позитивний настрій. Друга половина дня підходить для того, щоб зайнятися своєю зовнішністю. Можна зробити нову зачіску, поновити гардероб.

Тілець

У Тельців сприятливий день для втілення бажань у життя. Можна робити шопінг, приступати до нових справ вдома та на роботі. Також день підходить для духовних практик, медитацій. Успіх у коханні залежатиме від того, наскільки сильно ви подобаєтеся саме собі.

Близнюки

Бажання Близнюків у понеділок 27 березня можуть отримати шанс на виконання, якщо не прогаяти вдалу можливість і не пасувати перед труднощами. Нейтралізувати невпевненість та тривожність допоможе спілкування з приємними людьми та розваги.

Рак

Ракам слід залишатися спокійними у будь-якій ситуації. Не варто діяти агресивно, щоби не залучити нові проблеми. У другій половині дня настане вдалий час для знайомств та побачень. Також корисною буде фізична активність та заняття спортом.

Лев

В особистому житті, у коханні та у домашніх справах у Левів 27 березня жодних проблем та неприємних сюрпризів не очікується. Зірки і планети кажуть, що у нових справах на вас може очікувати великий успіх. Увечері будьте уважні до бажань коханої людини.

Діва

Цей понеділок буде наповнений у Дів несподіванками та змінами у житті. Чітке бачення ситуації та можливого розвитку подій допоможе вам генерувати чудові ідеї та перспективні плани, які незабаром принесуть суттєвий прибуток.

Терези

Понеділок 27 березня очікується у Терезів досить розслабленим та спокійним. Завзятість та працьовитість дадуть чудові результати на роботі. Ретельне детальне планування допоможе вибрати правильний шлях для руху вперед.

Скорпіон

Скорпіонам потрібно використати 27 березня, щоб заповнити запас енергії. Можливе знайомство з потрібною впливовою людиною. Близькі люди потребують вашої уваги, тому у другій половині дня приділіть час домашнім справам, проведіть час із сім’єю.

Стрілець

Скорпіонам потрібно використати 27 березня, щоб заповнити запас енергії. Можливе знайомство з потрібною впливовою людиною. Близькі люди потребують вашої уваги, тому у другій половині дня приділіть час домашнім справам, проведіть час із сім’єю.

Козеріг

Козерогам варто стежити за тим, що відбувається, щоб зрозуміти, що підказують нічні світила. Більше спілкуйтеся зі своїми колегами: вам може надійти цікава пропозиція. Вечір краще використовувати для завершення найстаріших та найскладніших справ.

Водолій

27 березня Водоліям буде корисно зайнятися ретельним плануванням грандіозних задумів. Вам відкриються можливості, про які навіть не підозрювали. Вечір підходить для того, щоб зайнятися шопінгом. Покупки в цей день тільки принесуть радість.

Риби

Рибам можна зайнятися домашніми питаннями, зробити прибирання, навести лад, розібрати речі. Щоб зробити роботу продуктивнішою, складіть чіткий детальний план на день та дотримуйтесь його. Спілкування та знайомства 27 березня будуть дуже корисними.

Раніше Інформатор писав про магнітні бурі у березні та про про симптоми під час магнітних бур.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору