Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

40-річного криворіжця спіймали при спробі нелегально перетнути кордон з Угорщиною

На Закарпатті, в пункті пропуску «Косино», прикордонники Мукачівського загону викрили спробу незаконного перетину кордону. Потрапити до сусідньої Угорщини намагався 40-річний чоловік з Кривого Рогу. Він пред’явив прикордонникам підроблену довідку військово-лікарської комісії.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Держприкордонслужбу – Західний кордон.

Під час перевірки документів на кордоні, разом із паспортом, криворіжець надав інспектору довідку військово-лікарської комісії та довідку видану замість посвідчення військовозобов’язаного. Під час поглибленого вивчення довідки ВЛК, прикордонники виявили ряд ознак, що вказували на її повне підроблення.

Про виявлення ознак кримінального правопорушення за ч.4 ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» та ст.336 ККУ «Ухилення від призову за мобілізацією», повідомлено співробітників Нацполіції.

Раніше Інформатор повідомляв, яке покарання чекає на чоловіків, які незаконно перетинають кордон. Також ми писали про ухилянтів з Дніпропетровщини, які намагалися на човні перепливти за кордон.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору