Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканка Дніпра за 10 тисяч доларів продавала ухилянтам медичні довідки для виїзду за кордон

26-річна мешканка Дніпра сприяла у виготовленні медичних довідок для чоловіків призовного віку. З цими справками ухилянти мали можливість перетнути український кордон. Свої послуги вона оцінювала у 10 тис. доларів США.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, у Дніпрі поліцейські затримали жінку, підозрювану у незаконному переправленні чоловіків за кордон.

26-річна дніпрянка сприяла у виготовленні медичних довідок для чоловіків призовного віку, з якими вони могли безперешкодно перетнути український кордон. Свої послуги оцінювала у 10 тис. доларів США.
6 березня слідчі поліції провели санкціонований судом обшук за місцем мешкання та роботи затриманої. Поліцейські вилучили флеш-накопичувачі, комп’ютерну техніку, гроші у сумі 80 тисяч гривень, а також документацію для виїзду осіб за кордон. Встановлено, що підозрювана вимагала за свої послуги передоплату.
7 березня їй вручено повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 332 ККУ.

26-річна мешканка Дніпра сприяла у виготовленні медичних довідок для чоловіків призовного віку.

26-річна мешканка Дніпра сприяла у виготовленні медичних довідок для чоловіків призовного віку.

Свої послуги вона оцінювала у 10 тис. доларів США.

Свої послуги вона оцінювала у 10 тис. доларів США.

Раніше Інформатор писав про те, що СБУ у Дніпрі заблокувало «схему» із виготовлення фейкових медичних довідок та посвідчень про інвалідність та про те, що криворіжець за 7 тисяч доларів намагався продати “квіток за кордон”військовозобов’язаному.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору