Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В Україну повернули 7 дітей з Херсона, яких викрали росіяни

В Україну повернули сімох дітей з Херсонської області, яких вивезли росіяни під час окупації регіону. Діти майже пів року були у розлуці з рідними. Їх вдалося повернути завдяки зусиллям волонтерів Благодійного фонду Save Ukraine.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг за посиланням на Інформатор Україна.

Ще у жовтні минулого року російські загарбники примусово відправили маленьких українців в Євпаторію, нібито на “оздоровлення” у дитячий табір.

“Всі, кого досі утримує росія, – і діти, й дорослі обов’язково повернуться додому і міцно обіймуть близьких!”, – кажуть в ОВА.

Як повернути дитину з росії в Україну

Родичів, батьків, опікунів, бабусь, дідусів, чиї діти перебувають на території рф чи на тимчасово окупованій території України просять звертатися в Офіс Уповноваженого на гарячу лінію. Номер телефону – 0 800 501 720.

До слова, за даними на лютий, окупанти незаконно примусово вивезли з території України 16 221 дитину. Однак реальна кількість сягає сотень тисяч. Повернути в Україну станом на 24 березня вдалося всього 314 маленьких українців.

Повернули дітей додому

Діти їдуть до рідних

Раніше ми розповідали, що в Україну повернули 16 дітей з Херсонської області. Писали, що Україна повернула 15 дітей, яких депортувала росія.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору