Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

П’яні водії на кермом: у Кривому Розі двічі за день нетверезі керманичі спричинили ДТП

20 березня у Центрально-Міському районі. Водій автомобіля Chevrolet врізався в стовп. Виявилося, що рівень алкоголю в крові водія у 12 разів перевищував норму. Цього ж дня у Довгинцівському районі на вулиці Фабричній зіштовхнулися Mercedes-Benz та Renault. Знову виною ДТП став водій напідпитку.

Повідомляє Інформатор з посиланням на патрульну поліцію Кривого Рогу.

Керманич автомобіля Chevrolet ледь тримався на ногах та погодився пройти огляд стан алкогольного сп’яніння на місці та “надув” у Драгер 2,44 проміле.

А винуватець аварії у Довгинцівському районі водій автомобіля Mercedes-Benz, також перебував у стані сильного сп‘яніння. Керманич погодився пройти огляд. Результат склав 2,53 проміле, що майже у 13 разів перевищує допустиму норму.

В обох випадках патрульні склали на водіїв протоколи за ст. ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою, у стані сп’яніння) КУпАП.

А на водія Mercedes-Benz, ще й протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП).

З початку року криворізькі патрульні виявили 1145 нетверезих водія та склали на них відповідні адміністративні матеріали.

Пам’ятайте, що алкоголь і кермо — несумісні речі! Керуйте відповідально!

Які штрафи заплатять водії, кі керують автівкою напідпитку, читайте – тут.

Раніше Інформатор повідомляв про жінку, яка була за кермом у стані критичного сп’яніння. А також ми писали про п’яного 73-річного водія, який ледве стояв на ногах, але при цьому керував автівкою.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору