Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Кривий Ріг придбає 10 турецьких автобусів Güleryüz Ecoline: коли вони з’являться в місті

20 березня було укладено угоду між КП “Міський тролейбус” та ТОВ “Сучасні вантажівки” (АВТЕК) на поставку 10 турецьких автобусів Güleryüz Ecoline. Вартість одного такого – майже 11 мільйонів доларів. Кінцевий термін доставки автобусів в Кривий Ріг – 20 грудня 2023 року.

Повідомляє Інформатор з посиланням на державний сайт закупівель “Прозорро”

Аналогічні автобуси вже курсують на маршрутах Івано-Франківська та Олександрії, окрім того 6 подібних автобусів в 2021 році придбав Миколаївський глиноземний завод для службової роботи. Загальна вартість договору склала 108,9 мільйонів доларів.

Згідно з вимог вказаних на сайті “Прозорро” автобуси мають бути обладнані валідаторами/терміналами. Висота підлоги автобуса від землі не має перевищувати 34 см. Також зазначено, що кількість місць для сидіння має бути не менш ніж 26, а для стояння – 62.

Українські виробники Електрон та Еталон подавали свої зауваження до тендерної документації, але вони не були враховані замовником, тому серед учасників тендеру їх не було, -пишуть Alltransua.

Раніше Інформатор писав про кричущий випадок з людиною на візку в автобусі №228. Також ми показали новий німецький автобус, який курсує вулицями Кривого Рогу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору