Запечений м’ясний рулет — це справжня класика, яку завжди готують як для сімейної вечері, так і для святкових подій. М’ясний рулет із картопляною начинкою виходить смачним та дуже апетитним на вигляд.
Вам знадобиться готове картопляне пюре. Його можна зварити заздалегідь, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- М’ясний фарш – 400 г
- Картопляне пюре – 300 г
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа до фаршу – за смаком
- Олія соняшникова – 30 мл
Спосіб приготування:
Цибулю й моркву почистьте й помийте. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на грубу тертку. Обсмажте овочі на олії протягом 5-7 хвилин, час від часу помішуючи.
Фарш посоліть, поперчіть, додайте спеції та перемішайте. Аркуш фольги змастіть олією і викладіть на нього тонким шаром фарш. Зверху розподіліть пюре і пасеровані овочі.
За допомогою фольги згорніть фарш з начинкою в рулет. Обгорніть його фольгою, краї загніть і викладіть у форму для запікання. Помістіть у розігріту до 180°C духовку і випікайте 50-60 хвилин.
Дайте готовому рулету трохи охолонути. Потім акуратно зніміть фольгу і наріжте його скибочками.
Раніше ми розповідали, як приготувати готуємо котлети без м’яса з грибами. Писали, як приготувати готуємо грибний плов та як приготувати пиріг з моцарелою.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок