Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області у нічному клубі сталося вбивство: свідки розповіли, як це було

У неділю, 19 березня, у нічному клубі Новомосковська сталося вбивство. 29-річний чоловік дістав пістолет та вистрелив впритул у груди 21-річного Ростислава Плямка. Від отриманих травм потерпілий помер. 

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Дніпро, за словами друга загиблого, сталося це в нічному клубі “Пентагон”. Вони вийшли своєю компанією на балкон покурити. До них підійшов п’яний чоловік та попросив закурити.

Чоловік вдарив одного із товаришів, дістав ніж та почав погрожувати. Після прохання прибрати ніж, він дістав пістолет і вистрелив в притул у груди Ростислава. Валентин розповів, що після першого пострілу власник закладу вивів звинуваченого через запасний хід. Та в приміщенні пролунало ще два постріли.

“Вийшовши з клубу, вбивця підійшов до поліції й попросив відвести його додому, наче нічого не трапилось. Ми з друзями це помітили і одразу вказали на вбивцю. Після того як поліція забрала вбивцю, власник “Пентагону” підійшов до нас і почав вмовляти зам’яти цю справу”, — написав чоловік.

Як все було насправді – з’ясують правоохоронці.

Раніше Інформатор писав про те, що на Дніпропетровщині чоловік задушив дружину та намагався видати вбивство за суїцид, та про те, що у Кривому Розі будуть судити багатодітну матір за вбивство свого немовля.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору