Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпрі за вбивство літньої жінки затримали чоловіка, який перебував у розшуку

У Новомосковському районі поліціянти Дніпра за вбивство затримали 40-річного чоловіка, який перебував у розшуку.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

Правоохоронці встановили, що затриманий може бути причетний до вбивства студента у Дніпро. Замотане у покривало тіло хлопця виявили 4 липня у гаражі.

Під час розслідування було з’ясовано, що вбивство 21-річного хлопця сталося 14 червня. Після цього підозрюваний зібрав речі, втік з міста та став переховуватися у лісі у Новомосковському районі.

5 липня, коли в нього закінчилися гроші та їжа, він помітив 59-річну місцеву жительку, яка йшла лісом. Зловмисник напав на літню жінку та ножем завдав їй численні поранення. Потім забрав у жертви прикраси та мобільний телефон. Намагаючись уникнути покарання, він став далі переховуватися на березі річки у Дніпровському районі.

8 липня працівники кримінальної поліції Дніпра затримали втікача. Вони встановили особу та місце перебування зловмисника.

Окрім цього з’ясувалося, що 40-річний чоловік з 2010 року переховувався та перебував у розшуку в Житомирській області за самовільне залишення військової частини. У Дніпрі мешкав під вигаданими анкетними даними та називався різними прізвищами.

За вказаними фактами слідчі відкрили два кримінальні провадження за статтями 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці проводять слідчі дії та з’ясовують деталі цих злочинів.

Раніше Інформатор писав про те, що на Дніпропетровщині чоловік задушив дружину та намагався видати вбивство за суїцид.

Альона Свірідова

Нагору