Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Ворог готує важчу зброю. Велика ймовірність масованих ракетних ударів росіян

Пізно ввечері 17 березня, росіяни атакували Дніпропетровську область “шахедами”. Влучили в об’єкт критичної інфраструктури. Спостерігається також нетипова активність ворожої авіації, що може свідчити про підготовку росії до нової масованої атаки. 

За словами керівниці пресцентру ОК “Південь”Наталії Гуменюк, ракетна загроза є досить високою, – пише Інформатор.

Гуменюк наголосила, що активізувалася ворожа авіація, й не виключено, що росія готує важчу за іранські дрони зброю, на що вказують розвідувальні дії ворога.

Загроза ракетних ударів залишається високою.

“Знову випробовують наші сили протиповітряної оборони, а це може свідчити про підготовку більш суттєвої зброї у застосуванні, що якраз можуть собою являти ті самі “Калібри”, – зазначила Гуменюк  в ефірі телемарафону.

Водночас кількість ракетоносіїв зменшилася протягом ночі. Так, у Чорному морі корабельне угруповання ворога складається з 17 кораблів. Загальний залп “Калібрів” може сягати до 20 ракет.

Гуменюк також додала, що поряд  із новими способами атаки, окупанти вдаються й до традиційних. Приміром, коли мова заходить про зернову угоду – з’являються іранські Shahed.

Раніше Інформатор писав внаслідок чого на Зарічному виникла масштабна пожежа. Також ми писали про постраждалих через обстріл Дніпропетровщини.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору