Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Чорному морі помічено нетипову активність ворога – ОК “Південь”

Захисники України зафіксували в Чорному морі 20 ворожих кораблів. Крім цього, зафіксовано дуже багато одиниць допоміжного флоту. Припускається, що крім типових спроб залякування росіяни таки вирішили вдатися до пошуків збитого американського безпілотника.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна та  керівницю об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня Наталію Гуменюк.

За її словами, загалом, активність росіян у Чорному морі оцінюють як нетипову. Одиниць флоту виведено нетипово багато, а дії, до яких вони вдаються, також не схожі на попередню діяльність.

Ми ретельно спостерігаємо за корабельним угруповання у Чорному морі і за діями ворога. Зафіксована нетипова активність і кількість корабельного угруповання. Наразі в Чорному морі перебуває 20 одиниць, серед яких 4 ракетоносії – один з них підводний – 28 ракет, по максимуму якщо говорити, можуть бути споряджені для запуску», – зазначила Гуменюк.

Весь російський флот на цьому напрямку наразі розосереджений. Припускається, що вони дійсно намагаються знайти уламки збитого раніше американського безпілотника, як і самі заявляли. Водночас росіяни традиційно намагаються максимально поширювати свій вплив на морі та приховувати власну діяльність. Проте, спостереження за ворогом дає свої результати.

Раніше Інформатор писав про те, що, готуючись до нового ракетного удару, ворог може атакувати Україну дронами.

Окрім того, повідомлялось  про те, що ворог наразі шукає нову тактику обстрілів України.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору