Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Ворог може атакувати Україну дронами, доки готується до нового масованого ракетного удару.

Напередодні Нового року росія декілька днів атакувала Україну ракетами. На щастя, більшість з них знищила українська ППО. Але ворог не полишає спроби нанесення ракетних ударів.

Начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк повідомляє, що росіяни отримали партію дронів від Ірану і можуть використати їх для атак України, – передає Інформатор.

“Кораблів зараз у Чорному морі у ворога поменшало суттєво, у них залишилося всього 5, і ракетоносії в пунктах базування. На бойовому чергуванні їх немає. Але ж ми пам’ятаємо, що вони перед цим відпрацювали, дуже багато “Калібрів” використали, саме тому потребують часу на переспорядження”, – каже Наталія Гуменюк.

“Зараз ворог намагається тероризувати райони, прилеглі до лінії фронту – Запорізький напрямок, Дніпропетровську область (Нікопольський район) тощо”, – сказала речниця у Всеукраїнському телемарафоні.

Вона додала, що загалом ситуація залишається досить напруженою, але контрольованою. Ефективна відсіч українських захисників змушує ворога нервувати та постійно перегруповуватися.

Раніше ми повідомляли про спробу росіян атакувати Дніпропетровщину дронами у новорічну ніч.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору