Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Щемливе відео: український військовий співає колискову своєму новонародженому сину

Уже 312 днів триває повномасштабна війна. За цей час як дорослі, так і маленькі українці пройшли через примусову втрату звичного середовища, активні бойові дії, смерть, окупацію, тривоги та блекаути. Звісно, все це нас не зламало, ми налаштовані боротися до переможного кінця. Адже навіть колискові для маленьких українців звучать інакше.

Як розповідає Інформатор, військовий ЗСУ заспівав своєму одномісячному сину колискову в дусі теперішніх подій. До того ж, малюк засинав під час гри прямо на гітарі у батька.

“…Спи котику милий, працюють Збройні Сили, небо повниться дронами на росію летять бавовнами”, – співає військовий Олег Берестовий.

На початку грудня у військового народився син Теодор. Олег з перших днів почав прищеплювати синові любов до України і у піснях розповідати про боротьбу проти агресора.

Дякую всім воїнам, які дали можливість сину народитись в Україні… Дякую всім, хто допомагав мені та моїм хлопцям. Завдяки вам (без перебільшень), я можу бачити сина, а син буде знати мене. Вся техніка рсні, яка була знищена за нашими координатами була в честь Тео”, – підписав перше фото з сином військовий.

Фото Олега з сином Теодором

Раніше ми повідомляли, хто першим у 2023 році народився в Україні.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору