Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області діти ледь не до смерті побили своїх літніх батьків

За тиждень у Нікопольському районі “швидка” двічі виїжджала на виклики з приводу домашнього насильства. В одному випадку 44-річний син побив свою 73-річну маму, у неї діагностовано черепно-мозкову травму, струс головного мозку, травматичне ушкодження плеча, передпліччя та множинні забої тулуба. В другому випадку 50-річна донька нанесла важкі травми своїй 77-річній матері, спричинивши їй закритий перелом обох кісток лівої гомілки та множинні садна обличчя.

Жінкам була надана допомога на місцях подій та доставлено в лікарню для подальшого лікування, – пише Інформатор з посиланням на пост Радія Шевченко.

Але на жаль, такі випадки іноді закінчуються трагічно. Про один зі смертельних випадків розповів працівник швидкої: «Одного разу під час виклику до жінки 75 років із причиною – втрата свідомості, нас зустріла жінка середнього віку і розповіла, що вона поконфліктувала із своєю матір’ю, пішла з дому, а коли повернулася, побачила, що мати спить, попробувала її розбудити і не змогла, викликала ЕМД. Ми оглянули жінку, констатували біологічну смерть, сказали про це її доньці. Такого розпачу нам не доводилося ніколи раніше бачити. Жінка впала на коліна, почала благати нас оживити її маму, хоч на декілька хвилин, щоб вона могла попросити пробачення у неї за свою нестриманість. Постійно повторювала: «Я не зможу з цим жити…». Хочеться запитати у тих людей, які дозволяють собі підняти руку на найріднішу людину: «Як можна з таким надалі жити?».

Працівники «екстренки» звертаються до всіх: «Шануйте своїх рідних, вирішуйте конфлікти мирним шляхом, ні в якому разі не причиняйте їм ніяких ран, ні душевних, ні тілесних. В наш час і так дуже багато болю і сліз».

Раніше Інформатор повідомляв, як син побив свою матір і залишив її помирати на подвір’ї. Також ми писали про мешканку Херсонщини, яка нанесла 100 ножових поранень і відрізала статевий орган співмешканцю.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору