Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканець Дніпра вкрадений мотоцикл “припаркував” в себе на кухні

11 березня о 19:50 мотоцикліст з Дніпра оставив свого “залізного коня” біля магазину на вулиці Янтарній. Сам пішов за покупками. Коли чоловік повернувся, мотоцикла на місті вже не було. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, злочин стався 11 березня близько 19.50 біля одного з магазинів по вулиці Янтарній в Індустріальному районі міста. 45-річний чоловік залишив мотоцикл на парковці та пішов за покупками. Коли через 10 хвилин він повернувся, “залізного коня” вже не було Про подію одразу повідомив до поліції.

Працівники кримінальної поліції  почали пошуки зловмисника та мотоцикла. Оперативники встановили, що злочин скоїв 39-річний житель міста Дніпра. За місцем його проживання, на кухні в будинку, поліцейські знайшли викрадений мототранспорт. Його вилучили та повернули власнику.
15 березня слідчі відділення поліції № 2 Дніпровського районного управління поліції повідомили чоловіку про підозру.
Розслідування продовжується.

Раніше Інформатор писав про те, що у дніпропетровській області затримали викрадача автомобілів та про те, що мешканець Херсонської області викрав російський автомобіль «УРАЛ» та віддав його ЗСУ

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Алена Свірідова

Нагору