Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області затримали викрадача автомобілів

У місті Нікополь Дніпропетровської області чоловік викрав автомобіль марки ВАЗ та потрапив на ньому у ДТП. У цьому ж місті він поцупив ще один легковик марки Opel. правоохоронці затримали викрадача та повернули машини господарям.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, 9 вересня вранці до місцевої поліції звернувся власник автомобіля “ВАЗ” та повідомив, що вночі зник його транспортний засіб, який стояв біля під’їзду дому зник. Поліцейські розшукали автівку в селищі Червоногригорівка. Як виявилось, автовикрадач потрапив на ній в ДТП і кинув транспорт. Потім, в цьому ж селищі, викрав автомобіль “Опель”.

У тому ж селі затриманий викрав автомобіль марки Opel

У тому ж селі затриманий викрав автомобіль марки Opel

За камерами відеонагляду поліцейські встановили особу зловмисника – ним виявився 30-річний мешканець міста Марганець. Як з’ясувалося, підозрюваний раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Чоловіка затримали та оголосили про підозру за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Раніше Інформатор писав про те, що Мешканець Херсонської області викрав російський автомобіль «УРАЛ» та віддав його ЗСУ

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста

Альона Свірідова

 

Нагору