Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо запечені гнізда з пасти з грибами

Коли до вас приходять гості або ви просто хочете подати страву гарно, наприклад, у вихідні, запечені гнізда з пасти з грибами ідеальні!

У цьому рецепті ми використовували заморожені лісові гриби, але це можуть бути і свіжі лісові гриби чи більш доступні печериці, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • Паста – 200 г
  • Білі гриби – 200 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Кетчуп – 60 г
  • Олія соняшникова – 80 мл

Рецепт приготування:

Гриби розморозьте, промийте і наріжте невеликими шматочками. Цибулю очистьте, дрібно наріжте і обсмажте на 40 мл олії до прозорості. Потім додайте гриби і смажте разом, помішуючи, ще 10 хвилин. Додайте кетчуп, сіль, перець і добре перемішайте.

Пасту відваріть у підсоленій киплячій воді протягом 8-10 хвилин. Потім відкиньте на друшляк. Перекладіть готову пасту назад у каструлю, додайте решту олії і розмішайте.

Круглі формочки змастіть олією, акуратно по колу у вигляді гнізда викладіть спагеті. Посередині залиште отвори і покладіть у них гриби. Запікайте при температурі 200°C 25-30 хвилин. Подавайте гарячими!

Раніше ми писали, як приготувати медові мафіни. Писали, як приготувати пастилу з яблук та як приготувати під соусом бешамель цвітну капусту з макаронами.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору