Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Ворог шість разів обстріляв Дніпропетровську область, випустивши три десятки снарядів

Після нетривалого затишшя російські окупанти знову 13 березня вдень знову обстріляли Дніпропетровську область. Протягом дня 6 разів обстріляли Нікопольський район. Ворог гатив з важкої артилерії по Марганецькій, Червоногригорівській та Покровській громадам. На Нікопольський район був скерований безпілотник.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на голову Дніпропетровської облради Миколу Лукашука, внаслідок обстрілів понівечено транспортне підприємство. На щастя, минулося без жертв і без постраждалих.

Наслідки атак продовжують з’ясовувати рятувальники.

Щодо Кривого Рога, то за даними Ради оборони, в місті повністю забезпечено роботу всієї критично важливої інфраструктури, комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. Усі органи влади чітко виконують свої обов’язки. Вуличне освітлення та електротранспорт міста – повністю працює. Ситуація повністю контролюється.

Раніше Інформатор писав про те, як у Дніпропетровській області минула ніч проти 13 березня та про те, як виглядає Нікопольський район після російської атаки 11 січня.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору