Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі триматиметься похмура погода: прогноз на 12 березня

12 березня, до самого вечора у Кривому Розі буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Уночі піде сильний дощ, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається.

Інформатор розповідає, температура повітря на ранок буде +4 градуси, удень +6, увечері +3. Вологість повітря 46 – 96%. Атмосферний тиск 748 мм. Вітер переважно західний, 2-6 м/с.

Народний прогноз погоди

12 березня вшановується пам’ять преподобного Прокопія Декаполита, сповідника. У народі цього святого називали ще Перезимником. Говорили, що у цей день “березень дорогу рушить, але в’язне у заметі”, “і тане, і мерзне”. Якщо у цей день бував дощ, то очікували і мокрого літа. А якщо дув південний вітер, і на вулиці була капель, то літо обіцяло бути теплим.

Нагадуємо, що змінено рух електричок з Кривого Рогу. Писали про те, що в Україну для гіпермаркетів Метро завезли устриці з небезпечним вірусом. Також писали, про страту українського полоненого. У Зеленського пояснили, чому не називають імені розстріляного бійця.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору