Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Страта українського полоненого. У Зеленського пояснили, чому не називають імені розстріляного бійця

Ім’я розстріляного окупантами бійця практично встановлено, але через юридичні нюанси його поки не розголошують. Незабаром і офіційно це зробить президент Зеленський.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг за посиланням на Інформатор Україна.

Родичам розстріляного за слова “Слава Україні” бійця важко його пізнати й в ОП також не поспішають офіційно називати імені страченого воїна. Цьому заважають певні юридичні нюанси.

Втім, за словами радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка, в ОП вже фактично знають ім’я загиблого і після владнання певних юридичних питань, президент України Володимир Зеленський самостійно оголосить ім’я розстріляного окупантами бійця.

Подоляк порадив не поспішати оголошувати імені та прізвища, оскільки є певний процес, якого слід дотримуватись. Водночас, зауважив, що особу розстріляного бійця вже вдалося встановити.

“Ім’я практично остаточно вже визначено, але ще певні нюанси є юридичного характеру. Давайте дочекаємося, буде офіційна заява президента й буде офіційно заявлено ім’я та прізвище героя, який сказав “Слава Україні, – заявив Подоляк в інтерв’ю журналісту Василю Голованову.

Раніше ми писали, що родичі впізнали загиблого воїна, якого вороги розстріляли за слова “Слава Україні!”. Писали про те, що Зеленський відповів на петицію про перейменування.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

 

Нагору