Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі починається заміна водогонів: які вулиці перекриють та на який час

У Кривому Розі починається реалізація масштабного проєкту із заміни трубопроводів у Центрально-Міському районі. Планується замінити близько трьох кілометрів зношених трубопроводів на сучасні полімерні на вулиці Кобилянського. У зв’язку з цим з 15 травня рух транспорту тимчасово буде змінений.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на КП “Кривбасводоканал”, у зв’язку з цим з 15 березня на перетині проспекту Миру й вулиці Кобилянського криворіжці побачать нові дорожні знаки. Легковий і вантажний транспорт буде рухатися в об’їзд місця проведення ремонтних робіт. Розпочнеться й триватиме до другої половини травня найважливіший етап – заміна водогонів, переключення абонентів, встановлення запірної арматури та фасонних частин, будівництво технологічних камер і монтаж колодязів. В роботі буде застосовано комбінований метод прокладання трубопроводів: відкритим способом і метод санації. Це дозволить уникнути великих розкопок і, відповідно, істотного порушення благоустрою на прилеглих територіях.
Тож тимчасово буде перекрито дорогу від перетину вул. Кобилянського з пр. Миру до перетину вул. Кобилянського з площею Вознесенського. Окрім того, не буде проїзду на вул. Кобилянського з пр. Поштового через вул. Пушкіна й через вулиці:
– Вагнера
– Азовська
– Балхаська
– Декабристів.
Водіям слід враховувати це під час планування маршрутів руху.

Схема тимчасового руху автотранспорту

Схема тимчасового руху автотранспорту

Раніше Інформатор писав про те, чому показання на домашньому водомірі розбігаються з тими, яки виставав “Кривбасводоканал”, та про те, що КП “Кривбасводоканал” ввело абонплату за воду.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору