Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Старе, як світ: у Дніпропетровській області місцеві мешканці затримали шахрайку, яка “міняла гроші” у літніх людей

У Покрові поліція затримала шахрайку, яка під прикриттям соцпрацівниці, заходила до квартир нібито для перевірки старих купюр. Побачивши гроші, вона забирала конверт у літніх людей та втікала. Зловмисницю спіймали на місці, біля будинку.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

7 березня, об 11:30 до поліції звернулися двоє людей похилого віку та повідомили, що до них в квартиру зайшла невідома жінка, яка назвалася соцпрацівницею та розповіла, що через інфляцію потрібно переписати номери з наявних в обігу купюр, щоб обміняти їх. Коли 91-річні потерпілі дістали конверт із заощадженнями в сумі 3 тисяч гривень, 41-річна жінка одразу поклала його собі до сумки та втекла з квартири. Однак не встигла вибігти з під’їзду, бо на сходовому майданчику її наздогнали потерпілі та інші мешканці будинку.

Конверти з грошима

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі затримали банду, яка займалась шахрайством, збутом наркотиків та зберігала боєприпаси, писали про те, що 21-річному псевдоволонтеру з Дніпропетровської області сподобалося жити за чужий рахунок та про те, що жінка за реальні гроші продавала нереальних собак.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору