Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області посадовець здав в оренду понад 50 га приватної землі без відома власників

У Дніпропетровській області посадовець підробляв відомості про ділянки землі, які знаходяться у приватній власності. Потім, без відома власників, здавав їх в аренду. Орендну  плату за ці ділянки чоловік привласнював.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, у період з 2020 по 2022 рік службовець товариства з обмеженою відповідальністю вносив недостовірні відомості в офіційні документи про ділянки, які перебували у приватній власності громадян. Користуючись своїм службовим становищем, 44-річний павлоградець підроблював договори оренди земельних ділянок без відома власників землі. Під час досудового слідства поліцейські провели три санкціоновані судом обшуки за місцем розташування товариства з обмеженою відповідальністю у місті Новомосковську. В ході слідчих дій правоохоронці вилучили документацію, що свідчить про злочинну діяльність посадовця.

7 березня затриманого повідомили про підозру. Найближчим часом досудове розслідування буде завершено та обвинувальний акт скеровано до суду.

Раніше Інформатор писав про те, що посадовець однієї з мерій Дніпропетровської області вимагав хабаря у пів мільйона гривень та про те, що екснардеп намагався підкупити мера Дніпра Бориса Філатова.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору