Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

“Смотрящі”, корегувальники, наркоділки та шахраї: найрезонансніші справи у Дніпропетровській області за 2 місяці 2023 року

Початок 2023 року ознаменувався гучними затриманнями. Протягом перших двох місяців 2023 року правоохоронці викрили так званого “смотрящего” за Кривим Рогом та велике угрупування “двадцятовські”. Правоохоронці і надалі продовжують роботу по викриттю зловмисників на території Дніпропетровської області.

Про найрезонансніші справи січня-лютого 2023 року нагадає Інформатор.

-Корегували ракетні удари по Дніпру та передавали розвіддані генеральному штабу зс рф – у Дніпрі затримано сімох зрадників. Наразі підозрювані перебувають під вартою.

– Продаж бронежилетів, які призначались для потреб ЗСУ – на Дніпропетровщині судитимуть трьох учасників організованої групи.
У Дніпрі припинено діяльність злочинної організації, яка налагодила наркобізнес з мільйонними доходами. Наразі підозрювані перебувають під вартою.
Передавали розвіддані представнику спецслужби держави-агресора – у Дніпрі затримано трьох агентів рф. Наразі підозрювані перебувають під вартою.

 

Поширював злочинний вплив на території Кривого Рогу – затримано «смотрящого». Підозрюваний перебуває під вартою.

– У Кривому Розі затримали наркоділків угрупування “двадцятовські”. 38 затриманих вже під вартою. У них вилучили мільйони гривень, коштовні годинники картини та елітні автівки.

Раніше ми розповідали, що поліція Дніпропетровської області викрила шахрайство на 5 мільйонів гривень. Також ми писали про шахраїв з Дніпропетровщини, які обманювали покупців меблів в інтернеті.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору