Кривий Ріг До сайту

У Дніпропетровській області подружжя виготовляло підробний алкоголь, який потім продавали через мережу роздрібної торгівлі

“Бізнесмен” з Дніпра разом з дружиною та чотирма знайомими організував схему нелегального виготовлення, збуту алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Вони виготовляли алкоголь у підпільному цеху у помешканні подружжя. Тютюнові вироби без марок акцизного податку закуповували оптовими партіями в Інтернеті. У подальшому весь товар продавали через мережу роздрібної торгівлі по всій території міста.

Реклама

Шістьом учасникам організованої групи повідомлено про підозру за фактом незаконного придбання, виготовлення, зберігання, транспортування та збуту підакцизних товарів, – повідомляє Інформатор з посиланням на прокуратуру Дніпропетровської області.

Під час проведення обшуків за місцем проживання підозрюваних вилучено обладнання для виготовлення алкогольних напоїв, пакувальні матеріали, 2500 літрів готової продукції, сировину – спирт 1400 літрів, тютюнові вироби, грошові кошти, мобільні телефони та чорнові записи.

Реклама

Орієнтовна вартість вилученої продукції становить майже 1 млн грн.

Баки з підробним алкоголем

Тара для наповнення нелегальним спиртним

Раніше ми повідомляли, що в центрі Кривого Рогу “накрили” продавців нелегальних цигарок.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Реклама

Олена Шевченко